газова уредба монтана
Инжекцион на газ – особености за работа
24.02.2017
Виж всички

Как да избера газов инжекцион (газова уредба)?

газов инжекцион монтана

Преобразуването на газ на всеки автомобил е успешно, само ако е направено от добре подготвени професионалисти. Правилният избор на марка и модел на газовата уредба за вашата кола е първата стъпка. Възможностите, предлагани на пазара, са многобройни. Подборът на качественa маркa е задача на газ сервиза. Газовия инжекцион LOVATO се е доказал с качество и надеждност.

Задължително се отделя вниманиe на прецизния монтаж. Много е важно познаването на всеки двигател, което е задължително за опитните професионалисти, за правилната настройка на газовия инжекцион. Много двигатели са специфични и изискват настройка в движение, с което се гарантира безпроблемната работа на газовата уредба.

Особено важно е за турбо мотори и за такива с всякакви чип тунинги, всеки компонент на газовия инжекцион да бъде избран внимателно. Когато това се изпълни, конвертирането е без проблеми, като се запазва цялата мощност на автомобила за пълно удоволствието от шофирането.

Нашият екип в АУТО ГАЗ ЕООД – Монтана ще ви консултира при вашият избор така, че да останете максимално удоволетворени от избора!